Hytter

Søilandshuset

Huset har i tillegg til elektrisk fyring også vedomn (veden er inkludert). Dette huset har også både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Kjøkken m/komfyr, kaffetrakter, kombinert kjøleskap/fryseboks, og ellers det dykk treng. Tilgang til ekstra fryseplass. 1. etasje: Stor stove, kjøkken, 1 soverrom, gang, wc/dusj. 2. etasje: 2 soverom, pluss ekstraseng på romslig gang. Ute er det […]

Mer informasjon »

Hønshuset

Som du kanskje forstår av namnet er dette eit gamalt hønshus som har gått gjennom ei solid oppussing.
Grunnflata er på 40 kvadratmeter. Har stor terasse m/terassemøbler. To soverom, 2(3) sengeplasser på kvart rom, med dyner og puter (sengetøy må du ta med,eller leige av oss).

Mer informasjon »

Jelsahyttene

Dette er to like hytter. Dei er 36 kvadratmeter, har stor terasse m/terassemøbler. To soverom, 2(3) sengeplasser på kvart rom, med dyner og puter (sengetøy må du ta med,eller leige av oss).

Mer informasjon »

Eliashuset

Eliashuset er eit eldre hus, som er oppussa. Grunnflata er ca 60 kvadratmeter. 2 etasjer. Huset har i tillegg til elektrisk fyring også vedomn (veden er inkludert). Kjøkken m/komfyr, kaffetrakter, kjøleskap og ellers det dykk treng. Tilgang til fryseboks.

Mer informasjon »

Mærlandshuset

Grunnflata er på 40 kvadratmeter, To etasjer. Huset har i tillegg til elektrisk fyring også vedomn (veden er inkludert). Dette huset har også både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Kjøkken m/komfyr, kaffetrakter, kombinert kjøleskap/fryseboks, og ellers det dykk treng. Tilgang til ekstra fryseplass.

Mer informasjon »

Booking

First Name:

Last Name:

E-mail:

Cabin:

Check-in date:

  your selection     unavailableOK

Check-out date:

  your selection     unavailableOK

Alternative booking

You are more than welcome to give us a call, or send us an email to book your stay.

Phone: +47 52 79 72 37
Email: litlehaga@hyttetun.no